Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, vineri, că i-a întrebat pe oficialii federaţiei dacă poate ispăşi suspendarea dictată în cazul său după acest sezon, având în vedere faptul că mai sunt două etape foarte importante de disputat în actuala ediţie, însă răspunsul a fost negativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu vreau să profit de faptul că Şumudică a fost iertat şi şi-a ispăşit suspendarea la începutul acestui campionat. Am apelat la cei de la federaţie, am făcut o scrisoare, dar nu datorită faptului că ei l-au ajutat pe Şumudică, între ghilimele, şi i-au dat acea suspendare anul acesta. Am întrebat dacă se poate să fac această suspendare anul viitor, pentru că sunt ultimele două etape şi este foarte important pentru Steaua ca eu să fiu pe bancă. Era acelaşi lucru, numai că răspunsul pentru mine a fost unul negativ. Sunt convins că jucătorii vor avea o reacţie foarte bună, chiar dacă nu voi fi eu pe bancă", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Tehnicianul a evitat să vorbească despre viitorul său: "Pe mine în momentul acesta mă interesează să urmăresc cu foarte mare atenţie ce se va întâmpla în ultimele două etape după care voi avea o discuţie cu patronul echipei şi vom vedea ce va fi pentru anul viitor".

Reghecampf a menţionat că Octavian Şovre, arbitru asistent la derbiul cu Dinamo, a schimbat soarta campionatului: "Le mulţumesc celor din comisie pentru un singur lucru. Le mulţumesc pentru înţelegere şi pentru faptul că au reuşit să înţeleagă şi să dovedească un lucru care a fost scris în foaia de arbitraj. Arbitrul de margine Şovre a scris că l-am înjurat foarte urât. Nu vă pot reproduce ce a scris el în foaie. Am adus comisiei DVD-ul în care se vede că eu întreb doar de ce m-a eliminat. Mai mult, domnul Şovre a fost luat de comisie şi s-a făcut o conferinţă în care ceea ce a declarat dânsul cu ceea ce a scris în foaie nu s-a adeverit. A schimbat soarta acestui campionat, prin ceea ce a făcut în acest meci. O să aibă numai cuvinte de laudă din partea a patru milioane de fani ai Stelei".

Referitor la declaraţiile făcute de Gheorghe Hagi cu privire la FCSB, Reghecampf a spus că nu este problema fostului selecţioner ce face Gigi Becali: "Gică Hagi să-şi vadă de echipa lui şi să fie sănătos".

Antrenorul formaţiei FCSB, Laurenţiu Reghecampf, a fost suspendat, vineri, de către Comisia de disciplină a FRF pentru următoarele două partide, ultimele din play-off-ul Ligii I, pentru proteste la adresa arbitrului în timpul derbiului cu FC Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.