Antrenorul Mircea Rednic a anunţat, duminică, după derbiul cu FCSB, noi transferuri la Dinamo, doi atacanţi, unul dintre ei fiind un fost golgheter al României, potrivit tehncianului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mâine semnează doi atacanţi, unul din Italia, care mi-a plăcut. Acum, aduc numai jucători pe care-i cunosc. Unul este atacant care a fost golgheterul României, îl cunosc foarte bine şi care îşi doreşte să mai lucreze cu mine. O să vedeţi mâine", a declarat Rednic, la Digi Sport, fără alte precizări.

FC Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în derbiul cu FCSB, din etapa a XV-a a campionatului naţional de fotbal, Liga I. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, la două puncte de liderul CFR Cluj. Dinamo acumulează 17 puncte şi ocupă locul 9.

Au marcat: Salomao '40 (p) / Tănase '48. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.