Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, marţi, la DigiSport Matinal, că îl va da în judecată pe managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, după declaraţiile acestuia, conform căruia antrenorul şi fiica lui au "căpuşat clubul".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost atacat, nepermis şi o să-l dau în judecată. Zicea că are probe, chiar îl rog să vină. Eu aveam o impresie despre Prunea, dar nu credeam că este şi prost! Este chiar prost şi-l expun cei de acolo. Biroul său este la 10 metri de contabilitate. Să se ducă si să întrebe câţi bani a încasat firma fiicei mele. El vorbeşte de sute de mii comisioane. La Dinamo nu te poţi căca de foame şi el vorbeşte de sute de mii comisioane. La Matic s-au dat comisoane în patru tranşe. Tot la contabilitate să vadă cum am renunţat la salariu. Credeţi că am împrumutat clubul că-mi era drag Negoiţă? Nu, pentru că nu aveam bani să plătim salarii. Şi, decât să ne împrumtăm ca alţii pe la Gigi Becali sau pe la banci, am zis să ajut clubul”, a declarat Rednic la Digi Sport Matinal.

Rednic a vorbit şi despre relaţia pe care o are suporterii dinamovişti. ”Domnul să vină să probeze, să vină cu martori. Legătura cu suporterii e una bazată pe respect. Eu pot să cumpăr suporterii lui Dinamo? El a trecut degeaba pe la Dinamo. Ăstia sunt suporteri, nu poţi să-i judeci tu. Negoiţă asta vrea, a încercat cu Dănciulescu, dar el are coloană şi l-au găsit pe Prunea, gură mare”, a mai spus Rednic.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a declarat, luni seară, la Digisport, că fostul antrenor Mircea Rednic este vinovat de criza prin care trece formaţia dinamovistă, dar şi de conflictul dintre suporteri şi şefii grupării alb-roşii.

"Rednic este principalul instigator şi am dovezi clare. Cei care au venit cu torţe la casa lui Bălănescu, i-au speriat familia, au vopsit maşini, au venit de la Rednic de acasă, sunt suporteri care au recunoscut asta.  Am avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi nu trebuie să mai ascundem mizeria sub preş! Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane! Fabbrini a fost îndepărtat de la Dinamo pentru că transferul nu s-a făcut prin firma fiică-sii. Aceeaşi regie şi la Gnohere şi la Salomao şi au încercat şi cu Montini acum. Autorităţile statului trebuie să intervină pentru că a fost instigare la violenţă, iar Eugen Neagoe putea să moară. Nu ne putem juca, dacă nu se intervine, lucrurile o vor lua razna, aici e o bombă cu ceas. M-a durut când Neagoe era întins pe jos şi se striga ”demisia”, ăştia nu sunt oameni. Nu ne vom da la o parte, cineva va trebui să plătească pentru asta!. Această atmosferă este întreţinută de Mircea Rednic, merg până în pânzele albe ca să demonstrez asta. E de un cinism inimaginabil - cică s-a interesat de starea lui Neagoe. Trebuia să iasă primul şi să potolească spiritele", a declarat Prunea la emisiunea Fotbal Club.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.