Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Mircea Rednic, a declarat duminică, după meciul cu FC Voluntari, scor 0-1, că adversarilor nu ar fi trebuit să li se acorde penalti, el criticându-l pe arbitrul Istvan Kovacs. Rednic s-a declarat nemulţumit şi de ora disputării partidei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Imprudenţe au fost şi asupra noastră, la Frăsinescu, a venit apărătorul şi l-a luat din spate. Nu vreau să fiu luat de prost. Nu poţi la nivelul ăsta să oferi aşa penalti. E greu să joci şi împotriva arbitrilor, şi împotriva climei… Mai aveam un pic şi jucam la 11 dimineaţa. Băiatul acela de la Voluntari (n.r. - Marko Simonovski) ar trebui testat, prea a căzut secerat”, a spus Rednic la Digi Sport.

Formaţia FC Voluntari a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a V-a a play-out-ului Ligii I, arbitrat de Istvan Kovacs. Golul a fost marcat de Căpăţână, în minutul 17, din penalti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.