Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, luni seară, că meciul cu FC Voluntari a fost foarte greu pentru Dinamo, iar victoria a venit într-un moment în care nimeni nu se mai aştepta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost foarte greu, iar victoria a venit într-un moment când nu ne mai aşteptam. Am făcut un meci bun, am dominat jocul, am avut şi ocazii. Am făcut un bun presing, am recuperat mingi. Este un lucru pozitiv că nu am luat gol, din punct de vedere al organizătorii a fost foarte bine. Îmi pare rău că a fost dintr-un penalti în ultimul minut, am înţeles că şi ei au avut un penalti, dar ăsta este fotbalul. Mai avem nevoie de un atacant. Mâine sper să mai vină doi jucători, zic că sunt peste ce am văzut în fotbalul românesc ca străini. A fost ultimul meci în care am dat şanse unora să joace. Până în iarnă nu mai pleacă nmeni, dar vor mai veni patru jucători. Am o ofertă bună din Golf, dar nu plec, nu mă interesează, vreau să formez o echipă puternică la Dinamo", a declarat Rednic la Digisport.

Formaţia Dinamo a câştigat, cu scorul de 1-0, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania echipei FC Voluntari, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Diogo Salomao, în minutul 90+4, din lovitură de la 11 metri, acordată după un henţ al lui Zgrablic.

Este prima victorie pentru Dinamo de când echipa a fost preluată de Mircea Rednic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.