Echipa Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei după ce a învins, la lovituri de departajare, scor 4-3, formaţia Valencia, în semifinale. După 120 de minute scorul a fost egal, 1-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe stadionul King Fahd, din Riad, Arabia Saudită, Real a deschis scorul dintr-un penalti transformat de Benzema, în minutul 39, după ce tot francezul fusese faultat în careu de către elveţianul Eray Cömert. Valencia a egalat repede, chiar în startul reprizei secunde, prin Samuel Lino (minutul 46). Acesta a fost scorul care a rămas pe tabela de marcaj până la finele celor 90 de minute regulamentare, dar şi în cele două reprize de prelungiri.

S-a ajuns la lovituri de departajare, acolo unde madrilenii au înscris prin Benzema, Modric, Kroos şi Asensio, iar Valencia a marcat prin Cavani, Ilaix Moriba şi Guillamon. A ratat, pentru Valencia, Gaya, al cărui şut a fost apărat de Courtois, şi Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei.

În cealaltă semifinală se întâlnesc, joi, tot la Riad, Betis Sevilla şi FC Barcelona.

Finala va avea loc duminică, de asemenea la Riad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.