Fundaşul Sergio Ramos, accidentat în meciul Atletico Madrid - Real Madrid, nu a făcut deplasarea în Cipru, pentru partida pe care campioana Europei o va disputa, marţi, cu Apoel Nicosia, în etapa a V-a a Grupei H a Ligii Campionilor, informează mundodeportivo.es.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ramos a suferit o fractură la nas în meciul pe care Real Madrid l-a încheiat, sâmbătă, la egalitate, scor 0-0, în deplasare, cu Atletico Madrid, în campionatul Spaniei. El s-a accidentat în minutul 36, când a primit o lovituă în faţă de la Lucas Hernandez.  La pauza meciului, Ramos a fost înlocuit cu Nacho.

Fundaşul madrilen nu se va opera la nas şi va purta o mască la următoarele meciuri. Însă el nu va merge la Nicosia, dar va reveni pe teren în următoarea etapă din La Liga. Nici Keylor Navas, Luca Zidane, Mateo Kovacici şi Gareth Bale nu vor fi în lot la partida de marţi, din cauza accidentărilor.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Real Madrid nu are probleme în a se califica din Grupa H, însă este în pericol să nu prindă primul loc. După patru etape, Tottenham conduce în clasament, cu 10 puncte, urmată de Real Madrid, cu şapte puncte, Borussia Dortmund şi Apoel, ambele cu câte două puncte.

Jucătorii convocaţi de Zindedine Zidane pentru partida cu Apoel sunt următorii:

Portari: Casilla şi Moha;

Fundaşi: Carvajal, Vallejo, Varane, Nacho, Marcelo, Theo şi Achraf;

Mijlocaşi: Kroos, Modrici, Casemiro, M. Llorente, Asensio, Isco şi Ceballos;

Atacanţi: Cristiano Ronaldo, Benzema, Lucas Vázquez şi Mayoral.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.