Şase componenţi ai actualei echipe Real Madrid, pregătită de Carlo Ancelotti, ar putea pleca până la finalul sezonului, astfel că sunt necesare decizii cheie la gruparea spaniolă, relatează Marca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luka Modric (38 de ani), Toni Kroos (33 de ani), Nacho (33 de ani) şi Lucas Vázquez (32 de ani) vor fi toţi la final de contract la 30 iunie 2024, iar jucătorii împrumutaţi Joselu (33 de ani) şi Kepa (29 de ani) se vor întoarce la cluburile lor la sfârşitul sezonului. Data de 1 ianuarie a fost stabilită ca termen limită pentru luarea deciziilor, notează Marca.

Modric, Kroos şi Nacho s-au aflat în aceeaşi situaţie în sezonul trecut, din cauza politicii Los Blancos de a prelungi cu câte un an contractele jucătorilor de peste 30 de ani.

Pe de altă parte, ultima prelungire de contract a lui Vázquez a fost pe trei ani, în 2021, iar acum înţelegerea se apropie de final. Când a fost întrebat despre viitorul său înainte de meciul din Liga Campionilor cu Union Berlin, fostul internaţional spaniol nu a lăsat loc de îndoială. "Dacă aş semna un nou contract cu Madrid în acest moment? Da, bineînţeles că da. Să joc pentru Madrid a fost visul meu încă de când eram mic. Este casa mea, este locul unde mă simt cel mai bine".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.