Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat, miercuri, că atacantul Karim Benzema şi fundaşul Eder Militao, accidentaţi şi care au rămas la Madrid, se vor alătura echipei la Rabat, înainte de finala Cupei Mondiale a Cluburilor de sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Madridenii, care i-au eliminat seara în semifinale (4-1) pe egiptenii de la Al-Ahly, îi vor înfrunta pe saudiţii de la Al-Hilal pentru a încerca să câştige a cincea Cupă Mondială a Cluburilor începând din 2014.

Accidentat la genunchiul drept pe 2 februarie, în timpul victoriei împotriva Valencia în La Liga (2-0), Balonul de Aur France Football 2022 nu a mers iniţial în Maroc, la fel ca fundaşul Eder Militao, lovit în coapsă.

„Nu şi-au revenit complet, Karim este mai bine dar sunt mai multe îndoieli cu privire la Militao. Se vor antrena vineri şi apoi vom vedea”, a declarat Ancelotti, după meciul cu Al-Ahly.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.