Echipa spaniolă Real Madrid s-a impus duminică, pe teren propriu, în El Clasico, învingând pe FC Barcelona cu 3-1, într-un meci al etapei a 9-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Santiago Bernabeu, Benzema a deschis scorul în minutul 12, iar Valverde l-a majorat în minutul 35, cu un şut din afara careului.

În minutul 74 arbitrul Sanchez Martinez a consultat VAR şi nu a acordat un penalti madrilenilor, la contactul dintre Gavi şi Kroos. Barcelona a redus din diferenţă în minutul 83 după o accelerare a lui Ansu Fati şi o pasă în careu, trimisă în plasă de Ferran Torres. Realul a primit un penalti în minutul 90, după consultarea VAR, la un fault al lui Eric Garcia asupra lui Rodrygo. A transformat Rodrygo, stabilind scorul final. Real este lider în La Liga, cu 25 de puncte, faţă de echipa de pe locul secund, FC Barcelona (22 de puncte).

REAL MADRID: Lunin – Carvajal (Rudiger 88), Militao, Alaba, Mendy - Tchouameni, Kroos, Modric (Camavinga 78) - Valverde, Benzema (Marco Asensio 88), Vinicius Junior (Rodrygo 85). ANTRENOR: Carlo Ancelotti

FC BARCELONA: Ter Stegen - Sergi Roberto, Kounde, Eric Garcia, Balde (Jordi Alba 60) – Pedri (Kessie 83), Busquets (Gavira 60), F. De Jong – Dembele (Ansu Fati 73), Lewandowski, Raphinha (Ferran Torres 60). ANTRENOR: Xavi Hernandez

Cartonaşe galbene: Vinicius Junior 30, Modric 75 / Gavi 81

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.