Real Madrid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-0), formaţia Celta Vigo, în etapa a XII-a a campionatului spaniol, LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Benzema '23, Cabral '56 (a), Sergio Ramos '83 (p), şi Cebalos '90+1 au marcat pentru oaspeţi, în timp ce Malo '61 şi Mendez '90+4 au înscris pentru gazde. Cabral (Celta) a fost eliminat în minutul 87.

Într-un alt meci, Espanol Barcelona a ratat ocazia de a profita de pasul greşit al liderul FC Barcelona (3-4, acasă, cu Betis Sevilla), fiind întrecută în deplasare cu scorul de 2-1, de FC Sevilla, după ce a condus cu scorul de 1-0. Au marcat Mercado '70 şi Ben Yedder '89, respectiv Borja Iglesias '38.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

FC Barcelona are 24 de puncte şi conduce în clasament, urmată de FC Sevilla, Atletico Madrid, Alaves, toate cu 23, Espanol, 21 şi Real Madrid, cu 20. Celta este pe locul 14, cu 14 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.