Echipa Real Madrid s-a impus sâmbătă pe teren propriu, scor 2-1, în faţa formaţiei Betis Sevilla, într-un meci contând pentru etapa a patra din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Real a câştigat derbiul primelor clasate, pe stadionul Santiago Bernabeu, în faţa a 58.579 de suporteri. Golurile madrilenilor au fost înscrise de brazilienii Vinicius Junior (min. 9) şi Rodrygo (min. 65), iar golul oaspeţilor a fost reuşit de Sergio Canales, în minutul 17.

Cu această victorie, Real Madrid are patru victorii din patru meciuri disputate şi conduce cu 12 puncte în clasamentul La Liga, urmat de Betis Sevilla (9 puncte din patru meciuri) şi FC Barcelona (7 puncte din trei meciuri).

Într-un alt meci disputat sâmbătă, tot în etapa a patra, Mallorca şi Girona au încheiat la egalitate, scor 1-1 (Raillo 87 / Samu Saiz 90+2).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.