Echipa spaniolă Real Madrid a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, cu Girona, scor 1-1, într-un meci al etapei a 12-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fără Benzema, accidentat, Real Madrid a înscris târziu în meciul disputat cu ocupanta penultimului loc din La Liga. Vinicius Junior a speculat o pasă a lui Valverde şi a deschis scorul în minutul 70. A venit însă minutul 77, când un jucător al lui Real, Marco Asensio, a comis un henţ în propriul careu, iar arbitrul a acordat penalti pentru Girona după consultarea VAR. Cristhian Stuani a transformat în minutul 80, şi Girona a reuşit să plece cu un egal de pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid are un punct avans în faţa Barcelonei, redevenind lider cu 32 de puncte. Catalanii de la Girona au urcat până pe poziţia a 16-a, cu 10 puncte.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.