Echipa spaniolă Real Madrid a învins sîmbătă, la Rabat, scor 5-3, formaţia saudită Al Hilal, în finala Cupei Mondiale a Cluburilor, cucerind astfel titlul pus în joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Realul a început excelent meciul de la Rabat, cu două goluri înscrise repede. Mai întâi a marcat Vinicius Junior (min. 13), iar Valverde a făcut 2-0 în minutul 18. După numai opt minute a venit însă golul saudiţilor. Pasă Kanno pentru Marega, aflat la limita ofsaidului şi jucătorul malian l-a învins pe Lunin pentru 2-1.

Din acest moment Real a luat meciul pe cont propriu, a dominat şi şi-a impus jocul. Benzema a făcut 3-1 în minutul 54, iar Valverde a reuşit dubla cu un gol în minutul 58. La 4-1, Al Hilal a replicat prin golul lui Luciano Vietto (imin. 63), urmat la numai şase minute de un nou gol al lui Vinicius Junior. Al Hilal a avut ultimul cuvânt, prin Vietto, în minutul 79, dar Real s-a impus cu 5-3 şi a câştigat pentru a cincea oară titlul mondial al cluburilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.