Fundaşul Răzvan Raţ a declarat că şi-a reziliat contractul cu gruparea din liga a doua spaniolă Rayo Vallecano, însă a precizat că nu duce lispă de oferte pentru a-şi continua cariera, la vârsta de 36 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu este adevărat că am fost dat afară, cum s-a scris. Era foarte greu să fii dat afară la nivelul ăsta. Ne-am despărţit din motive economice. Pentru Rayo era foarte greu să mă suporte din punct economic, aşa că ne-am despărţit. Practic, mai aveam doi ani şi jumătate contract. Am reziliat contractul aseară, la 23.52, ca să pot fi considerat jucător liber de contract. Sunt împăcat cu decizia luată. Spre surpinderea unora, există variante, am opţiuni de a continua, în primul rând aici, în Spania, dar nu sunt încă convins. Mai aştept, poate mai apare şi altceva. Voi analiza ca să fie bine pentru mine şi pentru familia mea", a declarat Raţ, la DigiSport.

Raţ a jucat în două perioade la Rayo. În februarie 2014, el a semnat prima dată cu clubul spaniol, până în vară, când a plecat în Grecia, la PAOK. După un sezon s-a întors în Spania, iar în august 2016, Raţ şi-a prelungit contractul cu echipa Rayo Vallecano pentru încă patru sezoane.

Anterior, internaţionalul român a mai jucat la Rapid, FCM Bacău, Şahtior Doneţk şi West Ham United.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.