Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat, miercuri dimineaţă, că tatăl său, Mircea Lucescu, nu a avut nicio discuţie pentru a prelua naţionala României, el nefiind căutat de nimeni de la FRF în perioada după ce a plecat de la Zenit Sankt Petersburg şi până a semnat cu prima reprezentativă a Turciei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu a fost vorba de vreo ofertă sau o discuţie de a prelua naţionala. Tatăl meu a fost liber o lună, a stat să se gândească dacă va continua sau nu. A venit naţionala Turciei, l-au convins. Înainte a avut propunere de la Galatasaray, de a merge ca director tehnic, iar apoi a apărut varianta Turciei. Nu a fost o discuţie cu federaţia, mi se pare normal din moment ce naţionala are un antrenor, pe Daum. Nu a fost absolut nicio discuţie cu el, nimeni nu a încercat să-l convingă. În final, a luat această decizie şi cred că este şi o chestiune de orgoliu, e lucru mare să fii antrenor al naţionalei Turciei. Poate singura vină a federaţiei este că nu a încercat o discuţie în această perioadă pentru viitor", a declarat Răzvan Lucescu la Digisport Matinal.

Mircea Lucescu, în vârstă de 72 de ani, a preluat săptămâna trecută conducerea tehnică a naţionalei Turciei semnând un contract pe doi ani, cu opţiune pentru încă unul, cu Federaţia Turcă de Fotbal.

Lucescu a mai antrenat în Turcia echipele Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004). Lucescu a pregătit ultima dată pe Zenit Sankt Petersburg, echipă de la care a fost demis de curând, după numai un sezon.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.