Tehnicianul echipei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a transmis, luni, un mesaj de suţinere a lui Ionuţ Lupescu la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fotbalul românesc are nevoie de Ionuţ Lupescu. Ionuţ a ştiut să-şi construiască o carieră excepţională de jucător de fotbal, prin muncă, seriozitate, inteligenţă. Ionuţ a ştiut să pornească la sfârşitul acestei cariere pe un alt drum, un drum care l-a adus în situaţia de a deveni un manager de succes. A fost managerul Federaţiei Române de Fotbal, într-o perioadă în care FRF a cunoscut poate cea mai eficientă perioadă din istorie, din punct de vedere financiar. Ulterior, a devenit director tehnic al UEFA, o funcţie pe care foarte mulţi o râvnesc. Fotbalul românesc are nevoie de personalitatea lui Ionuţ Lupescu, de cunoştinţele lui fotbalistice, de capacitatea lui managerială, de relaţiile pe care Ionuţ Lupescu şi le-a clădit în atâţia ani de fotbal, în atâţia ani în care a fost plecat peste hotare, în ţări cu o economie super dezvoltată. Fotbalul românesc are nevoie de o schimbare radicală şi Ionuţ Lupescu este cel care ştie să producă această schimbare. Să fim alături de el!”, a spus Lucescu.

Într-un mesaj de răspuns, Lupescu a afirmat că îi este recunoscător lui Lucescu pentru cuvintele frumoase pe care le-a spus.

"Nu este un secret pentru nimeni că pe Răzvan Lucescu şi pe mine ne leagă o prietenie specială. Îi sunt recunoscător pentru încrederea pe care o avem unul în celălalt şi pentru cuvintele frumoase. Răzvan este unul dintre cei mai talentaţi antrenori din Europa, iar aprecierile sale mă onorează şi, totodată, mă responsabilizează. Mulţumesc, Răzvan, şi te aştept să te alături consiliului strategic al fotbalului românesc unde, alături de ceilalţi foşti selecţioneri şi specialişti români, vom produce împreună acea schimbare radicală despre care vorbeşti", a precizat fostul internaţional.

La alegerile din 18 aprilie pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura actualul conducător, Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.