Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a declarat marţi, după tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European U21 din 2023, că este bine ca tinerii fotbalişti români să întâlnească echipe puternice. Emil Săndoi, selecţionerul naţionalei U21 a României, crede că grupa României, cu Spania, Croaţia şi Ucraina, este una complicată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Campionatul European de anul viitor reprezintă o oportunitate unică pentru jucătorii noştri mai tineri în ceea ce priveşte expunerea internaţională. Din punctul meu de vedere, EURO U21 este un tren care circulă cu mare viteză către fotbalul de top. Dacă m-aţi fi întrebat înaintea tragerii la sorţi, v-aş fi spus că mi-aş fi dorit cea mai dificilă grupă şi cei mai dificili adversari, pentru că obiectivul principal al acestei echipe naţionale este acela de formare. Şi doar jucând împotriva celor mai dificili adversari poţi să vezi exact nivelul la care te afli şi ce trebuie să îmbunătăţeşti”, a declarat Răzvan Burleanu.

”Nu ştiu ce aş putea să spun după tragerea la sorţi. Este o grupă complicată, era normal să fie aşa. Am încredere în generaţia pe care o avem. E o mare responsabilitate, având în vedere că turneul final se va disputa la noi. Vom avea suporterii aproape. Ne dorim să avem un parcurs bun şi să ieşim din grupă”, a spus Emil Săndoi, selecţionerul naţionalei U21 a României.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.