Şeful FRF, Răzvan Burleanu, a declarat vineri că după părerea sa funcţia de preşedinte al federaţiei “nu mai este atât de râvnită”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “Cred că funcţia de preşedinte FRF nu mai este atât de râvnită. Niciodată nu voi susţine un candidat în momentul în care mă voi retrage. Nu o să mă vedeţi niciodată alegând pe cineva ca viitor preşedinte. Nu am un plan în privinţa UEFA şi nu am nici planuri la nivel politic. În următorii zece ani îmi doresc să continui în sport, iar apoi îmi doresc să răspund şi altor provocări”, a spus Burleanu.

În ceea ce priveşte biletele pentru Euro 2024, Burleanu a subliniat că FRF nu s-a ocupat de comercializarea tichetelor.

“FRF a avut acces la nişte coduri care au mers către familiile jucătorilor, membri afiliaţi ai FRF şi foşti internaţionali. Cei care şi-au dorit să achiziţioneze bilete au avut această posibilitate. Domnul Gică Popescu a avut două oportunităţi, a fost contactat de federaţie şi pe de altă parte clubul de fotbal a primit un cod separat”, a afirmat Burleanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.