Selecţionerul Maltei, Ray Faruggia, a declarat, sâmbătă, că va aborda diferit meciul cu România faţă de confruntarea precedentă din grupa F de calificare la Euro-2020, cu Norvegia, scor 0-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Venim după un meci dificil cu Norvegia şi ne aşteaptă altul la fel de dificil, dar diferit. Vom avea o abordare modificată, pentru că adversarul de mâine are alt stil faţă de cel scandinav. Voi face şi modificări în echipă, avem nevoie de prospeţime”, a declarat Farrugia, potrivit frf.ro.

Fundaşul Steve Borg a declarat că Malta îşi va arăta adevărata faţă la jocul de duminică. “În meciul tur din iunie a fost 0-4, dar am avut o mare ocazie înainte de deschiderea scorului de către români. Am avut o a doua repriză bună, cu alte şanse de a înscrie. Mâine putem arăta adevărata faţă a echipei noastre”, a afirmat Borg.

Meciul România – Malta, din grupa F de calificare la Campionatul European, se va disputa duminică, de la ora 19.00, la Ploieşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.