Gruparea Rapid a anunţat, luni, transferul mijlocaşului Romario Moise, de la Astra Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 24 de ani, mijlocaşul ploieştean a semnat un contract pe doi ani cu Rapid, urmând a se alătura marţi lotului condus de Mihai Iosif.

„Am avut mai multe oferte, dar Rapidul şi echipele de tradiţie nu se refuză. S-a creat o mare emulaţie în jurul Rapidului, ceea ce e normal, pentru că este o echipă atât de iubită, şi îmi doresc performanţă, ca peste tot. Voi munci mult şi voi da totul, iar ca echipă îmi doresc să fim uniţi, în spiritul Rapidului. Am jucat o dată contra suporterilor rapidişti, cu UTA, şi am fost copleşit de emoţie, a fost ceva foarte frumos. Mi-am dorit să revin, de data asta în tricoul Rapidului. Sunt nerăbdător să intru în spiritul Rapidului, am copilărit pe lângă Nico, Săpunaru, Oros… La Astra în vestiar se asculta imnul Rapidului după victorie, astfel am crescut în spiritul Rapidului şi abia aştept să îl simt pe pielea mea”, a spus Romario pentru fcrapid.ro.

Născut la Ploieşti, Moise a mai jucat în carieră pentru Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti şi UTA Arad, cu giurgiuvenii fiind campion în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.