Echipele Rapid Bucureşti şi CS Mioveni au încheiat sâmbătă la egalitate, scor 2-2, un meci amical disputat la Curtea de Argeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa CS Mioveni a condus cu 2-0 după două goluri marcate din faze fixe. Mai întâi a înscris Junior Kabananga, în minutul 5, iar în minutul 23 Scarlatache a majorat scorul cu o lovitură de cap. Giuleştenii au revenit pe tabelă prin reuşitele lui Andrei Ciobanu (min. 41), la o eroare a defensivei adverse, şi Alexandru Ioniţă II (min. 53), care a înscris cu un şut din marginea careului.

Antrenorul echipei Rapid, Adrian Mutu, a utilizat următoarea formulă: V. Drăghia - Dussaut, Săpunaru (Cl. Belu 46), P. Iacob (D. Grigore 67), Fl. Ştefan (Junior Morais 67) - Emmers, Al. Albu (Crepulja 67) - A. Ciobanu, V. Costache (Despa 62), Papeau (Al. Ioniţă II 46) - Luckassen (Dugandzic 67).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.