Atacantul kosovar Albion Rrahmani a semnat luni un contract pentru următorii trei ani cu echipa Rapid Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rapid Bucureşti a semnat luni contractul cu atacantul din Kosovo Albion Rrahmani, un jucător de 22 de ani, adus de la clubul kosovar FC Ballkani, pentru suma de 600.000 de euro.

„Mă simt foarte bine. Sunt foarte entuziasmat să fiu aici. Îmi doresc să-mi demonstrez valoarea cât mai curând în faţa suporterilor şi a clubului. Sunt nerăbdător să debutez şi să obţinem performanţe.

Am ales Rapidul datorită proiectului care se doreşte a fi implementat aici. Este un proiect foarte bun şi am simţit că este cel mai bine să fiu aici", a declarat Rrahmani pentru pagina oficială de FB a noii sale echipe, Rapid Bucureşti.

Rrahmani nu a evoluat încă pentru echipa naţională din Kosovo, dar a cucerit două titluri de campion al ţării cu FC Ballkani (2022 şi 2023), fiind golgeterul ediţiei 2022-2023 din Albi Mall Superliga – campionatul din Kosovo, cu 21 de goluri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.