Tudor Costescu, fostul antrenorul al echipei naţionalei României, va conduce în sezonul viitor Rapid Bucureşti, potrivit anunţului oficial al clubului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din momentul în care am luat legătura cu managementul clubului şi am aflat de proiectul care se dezvoltă la Rapid, am fost extraordinar de încântat şi flatat de faptul că o să am ocazia să lucrez în asemenea condiţii. Am fost foarte atras de perspectivele pe termen mediu şi lung, de aşteptările conducerii, de obiectivele de performanţă şi de ambiţiile pe care clubul le are în următorii ani, dar şi în sezonul următor, cel al centenarului. Prin urmare, nu mi-a fost foarte greu să aleg şi vin în Giuleşti cu inima deschisă, cu mari aşteptări şi cu promisiuni pe care le vom onora”, a declarat Tudor Costescu.

Pentru fanii Rapidului, noul antrenor al baschetbaliştilor are un mesaj: ”Vă asigurăm că nu vom ieşi niciodată de pe teren fără să lăsăm pe parchet şi ultima picătură de energie. Veţi vedea în Giuleşti un baschet de calitate şi vă vom face mândri că readucem Rapidul printre forţele baschetului românesc”.

În vârstă de 48 ani, Tudor Costescu a mai pregătit la nivel de club Dinamo Bucureşti, CSM Bucureşti, SCM Timişoara şi FC Argeş Piteşti, cu ultima echipă fiind pe locul 4 în 2022.

La nivel de echipe naţionale a lucrat cu selecţionatele U18, U20, cea universitară şi cea de seniori.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.