Echipele de fotbal Borussia Dortmund şi Fiorentina sosesc la Bucureşti pentru un triunghiular cu Rapid pe Arena Naţională, în 10 decembrie, fiind programate trei meciuri de câte 60 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Rapid, Borussia Dortmund şi Fiorentina se întâlnesc pe 10 decembrie în Superbet International Cup, un triunghiular-spectacol pe Arena Naţională. Superbet vine cu un supercadou de Crăciun pentru iubitorii fotbalului. Borussia Dortmund şi Fiorentina sosesc la Bucureşti pentru un triunghiular cu Rapid pe Arena Naţională. Sâmbătă, 10 decembrie, ora 13:00 începe spectacolul: trei meciuri de câte 60 de minute presărate cu momente de divertisment vor face deliciul spectatorilor”, anunţă organizatorii.

Borussia Dortmund. este prezentată ca ”o echipă calificată în primăvara UEFA Champions League şi câştigătoare a 8 titluri Bundesliga, o Cupa Campionilor, rivala lui Bayern, formaţia care i-a avut în vestiar pe Michael Zorc, Erling Haaland, Robert Lewandowski sau Marcel Răducanu”, în timp ce Fiorentina este ”o echipă calificată în primăvara UEFA Conference League, cu două titluri în Serie A, 6 Coppa Italia şi o Cupa Cupelor,  unde au făcut spectacol Giancarlo Antognoni, Gabriel Batistuta sau Adrian Mutu. ACF Fiorentina”.

”Pasiunea inimilor vişinii, campioană de 3 ori în România, câştigătoare a 13 Cupe ale României. 100 de ani de istorie cu Iuliu Baratky, Ion Ionescu, Rică Raducanu sau Cristian Săpunaru. Rapid Bucureşti”, este prezentarea făcută echipei Rapid.

Biletele pot fi achiziţionate de AICI, iar accesul copiilor sub 7 ani este gratuit.


”Pentru bilete la loji, vă rugăm să ne trimiteţi un mail pe contact@entertix.ro”, precizează organizatorii evenimentului.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.