Antrenorul echipei FC Nantes, Claudio Ranieri, l-a acuzat de lipsă de fair-play pe jucătorul formaţiei Olympique Marseille Dimitri Payet, care nu a dat mingea înapoi "canarilor", după ce aceştia au trimis-o în aut, pentru a permite echipei medicale să intre pe teren în urma accidentărilor lui Ciprian Tătăruşanu şi Diego Carlos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc cu câteva momente înainte ca Olimpique Marseille să marcheze golul de 1-1, în minutul 90+5, la meciul de duminică, de pe Stade Velodrome.

"Payet trebuia să dea mingea înapoi. Aşa e fotbalul. Deci <trăiască fotbalul!> Gentlemenii dau mingea înapoi, ceilalţi, nu. Aceştia (n.r. - din urmă) sunt cei <smart> (n.r. - inteligenţi)", a declarat tehnicianul italian.

În replică, Florian Thauvin, autorul golului egalizator, a declarat pentru Canal+ că oaspeţii au mimat accidentări pentru a trage de timp.

"De câte ori au rămas pe teren şi nu aveau nimic... Nici nu are rost să discutăm", a spus mijlocaşul.

Formaţia FC Nantes, cu Ciprian Tătăruşanu integralist, a remizat, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Olympique Marseille, în ultimul meci al etapei a XXVIII-a a campionatului Franţei. Golul oaspeţilor a fost marcat de Dubois, în minutul 11. Pentru Marseille a înscris Thauvin ‘90+5.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.