Tehnicianul Claudio Ranieri a declarat că jucătorii echipei Sampdoria Genova au nevoie de mai mult timp pentru a-şi reveni, această formaţie fiind afectată puternic de coronavirus, relatează Footbal Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sampdoria, care a avut mai mute cazuri de Covid-19,  îşi va relua campania în Serie A cu confruntări cu Inter Milano şi AS Roma, iar Ranieri speră  că acestea vor fi un impuls pentru echipă după trei luni fără fotbal.

“Aceste două meciuri ne vor trezi imediat. Până acum, ne-am antrenat doar între noi şi nu ştim exact cum stăm. Vom vedea abia când vom juca împotriva adversarilor noştri. Ne aşteaptă o bucată de sezon cu necunoscute, având în vedere ce s-a întâmplat. Sunt interese imense la mijloc şi trebuie să terminăm sezonul. Fanii înţeleg asta, la felt oat lumea, aşa că să-l terminăm!”, a afirmat Caudio Ranieri.

El a subliniat că Sampdoria a avut cele mai multe cazuri de coronavirus. “Însă am susţinut mereu că este important să rămânem în lupt, este obiectivul nostru principal. AND-ul nostru este în Serie A. Este crucial să rămânem aici. Uni jucători au nevoie de mai mult timp ce să îşi revină. Jucătorii afectaţi pot suferi în timpul meciului. Încă nu ştim în ce măsură afectează acest virus inima sau plămânii. Toată lumea a trecut testele, conform protocolului, dar unii încă urmează să reia anumite tipuri de pregătire pentru a face faţă mai bine”, a adăugat tehnicianul.

Serie A se va relua la 20 iunie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.