Germanul Ralf Rangnick va rămâne selecţionerul Austriei şi după Campionatul European de fotbal din acest an, din Germania (14 iunie-14 iulie), indiferent de rezultatele obţinute de echipa sa, relatează La Libre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul sportiv al Federaţiei Austriece de Fotbal, Peter Schöttel, a anunţat decizia prin intermediul agenţiei de presă APA.

Contractul lui Ragninck a fost prelungit automat până în 2026, după ce Austria s-a calificat la Euro 2024. Austriecii au terminat pe locul 2 în Grupa F, în spatele Diavolilor Roşii belgieni.

Fostul antrenor al echipelor Leipzig şi Manchester United, în vârstă de 65 de ani, se află la conducerea naţionalei Austriei de la 1 iunie 2022.

Austria va evolua în Grupa D la Euro. Austriecii încep cu Franţa, la Düsseldorf, în 17 iunie, înainte de a întâlni câştigătoarea barajului dintre Ţara Galilor, Finlanda, Polonia şi Estonia la Berlin, în 21 iunie, şi Ţările de Jos, la Leipzig, în 25 iunie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.