Perechea Rajeev Ram/Joe Salisbury (SUA/Marea Britanie), cap de serie numărul 1, a câştigat, vineri, pentru a doua oară consecutiv trofeul laa dublu masculin la US Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ram şi Salisbury au învins în finală echipa Wesley Koolhof/Neal Skupski (Olanda/Marea Britanie), cap de serie 2, scor 7-6 (4), 7-5.

Americanul şi britanicul sunt prima pereche care îşi apără cu succes titlul la Flushing Meadows după 1996, când performanţa a fost reuşită de Todd Woodbridge şi Mark Woodforde.

Pentru Ram şi Salisbury este al treilea trofeu de grand slam la dublu împreună, după ce au câştigat şi Australian Open în 2020.

La US Open, la dublu masculin şi feminin, echipele care câştigă turneul obţin câte 688.000 de dolari, iar perechile învinse în finală primesc câte 344.000 de dolari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.