Mijlocaşul brazilian Rafinha Alcantara de la FC Barcelona a fost supus unei intervenţii chirurgicale, după ce a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul stâng, informează Mundo Deportivo. Jucătorul are nevoie de un timp de recuperare de cel puţin şase luni, astfel că nu va mai evolua în acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El s-a accidentat la 24 noiembrie, la meciul Atletico Madrid - FC Barcelona, scor 1-1, din etapa a XIII-a a LaLiga. Rafinha s-a accidentat la scurt timp după ce a intrat la pauză, în locul lui Sergi Roberto, dar a rămas pe teren până la finalul meciului.

Brazilianul nu este la prima problemă gravă de sănătate. La 16 septembrie 2015, la Roma, o intrare a lui Radja Nainggolan i-a produs o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul drept, iar Rafinha nu a mai jucat până la 5 aprilie 2016. Un an mai târziu, jucătorul FC Barcelona a suferit o problemă la meniscul intern al genunchiului drept, care l-a ţinut pe marginea terenului până în ianuarie, când a fost împrumutat la Inter.

Rafinha, 25 de ani, produs al FC Barcelona, mai are contract cu gruparea catalană până în vara anului 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.