Tenismenul spaniol Rafael Nadal, locul 6 ATP, revenit după o accidentare, a declarat că, în acest moment, nu este sigură participarea lui la Australian Open, primul grand slam din 2022, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri şi sâmbătă, Rafael Nadal a jucat două meciuri la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi şi a suferit tot atâtea înfrângeri, scor 3-6, 5-7, cu britanicul Andy Murray, şi 7-6 (4), 3-6, 6-10, cu rusul Denis Şapovalov.

Jucătorul spaniol a revenit pe teren la patru luni de la ultima sa apariţie, care a fost la turneul de la Washington, din august. Accidentat la picior, el a ratat turneul de la Wimbledon, Jocurile Olimpice de la Tokyo şi US Open.

"Ideea este să merg acolo şi să fac tot ce pot în Australia. Dar, sincer să fiu, nu pot garanta nimic. Trebuie să vorbesc cu echipa mea. Trebuie să văd cum reacţionează corpul meu după aceste două meciuri şi atunci va veni timpul să iau decizii. În acest moment, merg înainte zi de zi. Am nevoie de timp. Situaţia este dificilă, dar accept asta. Am putut participa la două meciuri (n.r. - la Abu Dhabi) şi chiar am avut şansele mele, aşa că dacă punem asta în perspectivă, este ceva foarte pozitiv", a declarat Nadal.

Australian Open va avea loc în perioada 17-30 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.