Numărul 1 mondial în tenis Rafael Nadal a decis să ajute victimele inundaţiilor din Insulele Baleare şi a propus să primească sinistraţi la academia sa din Mallorca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sincerele mele condoleanţe pentru rudele celor dispăruţi şi sunt alături de persoanele afectate de aceste indundaţii. Aşa cum am mai făcut, oferim cazare la academie tuturor celor care au nevoie de un loc în care să stea", a scris Nadal pe Twitter.

 

Cel puţin nouă persoane au murit în inundaţiile cauzate de ploile torenţiale iar autorităţile încă se află în căutarea mai multor persoane dispărute, în Insulele Baleare.

Autorităţile au precizat că 80 de soldaţi şi şapte vehicule de la unitatea militară de urgenţe se vor alătura celor 100 de persoane deja trimise de serviciile de urgenţe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.