Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, a câştigat, duminică, pentru a zecea oară în carieră turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Spaniolul nu a pierdut niciun set la această ediţie şi a cedat doar 35 de ghemuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nadal l-a învins, în finală, cu scorul de 6-2, 6-3, 6-1, după două ore şi cinci minute, pe elveţianul Stan Wawrinka, al treilea favorit al competiţiei şi poziţia a treia în ierarhia mondială.

Spaniolul a devenit al doilea jucător din istorie, după Margaret Court care s-a impus de 11 ori la Australian Open, şi primul din era Open care câştigă de zece ori acelaşi turneu de Grand Slam.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Rafael Nadal a ajuns la 15 titluri de Grand Slam în carieră şi l-a depăşit pe americanul Pete Sampras (14). Cele mai multe titluri de Grand Slam, 18, le are elveţianul Roger Federer.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.