Clubul spaniol Celta Vigo a anunţat vineri, pe propriul site, că a ajuns la un acord de principiu pentru ca antrenorul spaniol Rafa Benitez să conducă echipa în următorii trei ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rafa Benitez (63 de ani) va antrena echipa Celta Vigo în anul centenarului 2023-2024, şi în următoarele două sezoane.

„Sezonul Centenarului, un eveniment de neuitat şi irepetabil pentru Celta, se evidenţiază prin faptul că echipa va avea un lider formidabil pe bancă: Real Club Celta a ajuns la o înţelegere de principiu cu Rafa Benítez pentru ca antrenorul madrilen să poată conduce echipa Olívico în acest an atât de special, dar şi în alte două campanii.

Rafa Benítez este unul dintre cei mai de succes antrenori din istoria ţării noastre şi a condus echipe de talie mondială în principalele ligi europene: Liverpool FC, Chelsea FC, Real Madrid CF, Inter Milano, Napoli, Newcastle United FC, Valencia CF, Everton FC, Valladolid, Osasuna, Tenerife şi Extremadura.

Antrenorul născut la Madrid are o vastă experienţă pe bancă cu o carieră greu de egalat. Rafa Benítez a acumulat un total de 1099 de meciuri la cel mai înalt nivel, meciuri în care a obţinut 549 de victorii, având un record cu adevărat de invidiat:

- Liga Campionilor

- LaLiga x2

- Europa League

- Cupa UEFA

- Supercupa Europei

- Cupa Mondială a Cluburilor

- Supercupa Italiei x2

- FA CUP

- Community Shield

- Cupa Italiei

Ambele părţi sunt încrezătoare că semnarea contractului va avea loc în luna iulie a a acestui an, coincizând cu începerea pre-sezonului formaţiei celeste”, se arată într-un comunicat al grupării din Vigo.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.