Arbitrul Radu Petrescu va conduce la centru meciul dintre selecţionatele din Luxemburg şi Portugalia, din preliminariile pentru turneul final al Campionatului European de Fotbal din 2024

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Petrescu va fi ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac şi Mircea Mihail Grigoriu, al patrulea oficial fiind Iulian Dima. În camera VAR se vor afla tot arbitri români, Ovidiu Haţegan şi Horaţiu Feşnic.

Observator pentru brigada de arbitri va fi Jon Skjervold (Norvegia), iar delegat de joc din partea UEFA a fost desemnat Peter Lundström (Finlanda).

Partida dintre Luxemburg şi Portugalia, din grupa J a preliminariilor pentru CE de anul viitor, va avea loc duminică, de la ora 21:45, pe Stade de Luxembourg.

O altă brigadă de arbitri din România, formată din centralul Andrei Florin Chivulete şi asistenţii Mihai Marius Marica şi George Florin Neacşu, a condus partida amicală dintre Irlanda şi Letonia. Meciul disputat joi seară, la Dublin, pe Aviva Stadium, s-a încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 3-2 (2-2).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.