Conducerea echipei Gloria Bistriţa a anunţat, sâmbătă, noua conducere tehnică, după renunţarea la contractul cu antrenorul Horaţiu Paşca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Radu Moldovan revine la prima echipă a Gloriei 2018 ca antrenor interimar! Conducerea clubului nostru a ajuns la o înţelegere cu acesta, pentru a prelua echipa de handbal feminin, participantă în Liga Florilor, în vederea clasării la finalul acestei ediţii de campionat pe un loc care să îi asigure calificarea în cupele europene. Tot de astăzi, Gabriel Borodi este antrenorul secund al Gloriei 2018. Mult succes!”, a transmis clubul bistriţean.

Vineri seară, clubul anunţa întreruperea colaborării cu antrenorul Horaţiu Paşca, cel care a stat pe banca tehnică timp de şase sezoane.

Fost antrenor secund la echipa naţională, Horaţiu Paşca a declarat în această săptămână, la rândul său, după încă un eşec cu echipa, că ”poate a venit vremea pentru o schimbare”.

”Rezultatele din ultima perioadă ne îndepărtează semnificativ de obiectivul propus, ceea ce ne pune în faţa deciziei de a întrerupe colaborarea cu antrenorul Horaţiu Paşca. Domnule profesor, vă mulţumim pentru contribuţia importantă adusă echipei de suflet a bistriţenilor, mai bine de şase sezoane. Împreună am rescris istoria sportului bistriţean, am clădit o echipă, un nume dus peste hotare în cupele europene, am trăit emoţii la fiecare meci şi multe clipe de bucurie. Însă, actualele rezultate ale echipei cer schimbări, deşi nu ne-am fi dorit să ajungem la astfel de decizii. Vă apreciem şi vă dorim mult succes în carieră, să continuaţi să inspiraţi generaţii de sportivi”, a transmis clubul Gloria.

Gloria Bistriţa ocupă locul 7 în clasamentul Ligii Naţionale, cu şase victorii şi tot atâtea înfrângeri, majoritatea obţinute în faţa formaţiilor din partea a doua a clasamentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.