Prietena fundaşului Cristian Manea a ajuns la spital după ce a fost lovită de un suporter român la meciul România - Franţa, de la Cesena, din cadrul Campionatului European de tineret. Ea a avut nevoie de două copci după acest incident, a declarat selecţionerul Mirel Rădoi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi între noi, suporteri români au lovit-o pe prietena lui Manea şi chiar pe un prieten de-al lor, mi-e greu să vă spun ceea ce simt în acest moment, aş putea să spun cuvinte care mă pot depăşi. Sper ca cei care au făcut aceste gesturi să fie prinşi şi să nu mai aibă ce să caute pe aceste stadioane. Chiar am fost şi am văzut-o pe prietena lui şi nu arăta bine. Mă bucur că acum e bine, a fost dusă la spital, o să aibă două copci, dar ceea ce s-a întâmplat este teribil. În loc să ne bucurăm că ne-am calificat la Jocurile Olimpice după 55 de ani şi suntem într-o semifinală de campionat european, apar astfel de episoade. Îmi pare rău, cer scuze eu în faţa lui Cristi Manea pentru ceea ce s-a întâmplat", a declarat Rădoi, în conferinţa de presă organizată după meciul cu Franţa.

Potrivit jurnalistului Decebal Rădulescu, Manea s-a dus in tribune sa îşi salute prietena după meci. O fană s-a băgat în faţa ei şi i-a cerut jucătorului să facă o poză. Manea a bruscat-o violent, iar persoane din anturajul acelei fete l-au îmbrâncit pe Manea. În învălmăşeala creată, prietena jucătrorului a fost lovită în faţă. Un suporter a fost reţinut de poliţia italiană după acest incident.

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C. România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

În semifinale, joi, d ela ora 19.00. România va întâlni Germania, la Bologna, iar Franţa va da piept cu Spania, la Reggio Emilia. de la ora 22.00.

România a participat ultima dată la JO de la Tokyo din 1964. Acum, România va merge tot la Tokyo, la JO din 2020.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.