Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, sâmbătă, că nu i se pare normal ca după trei meciuri la conducerea primei reprezentativ să i se ceară demisia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După trei partide mi se cere deja demisia, nu ştiu dacă e cea mai bună soluţie, mai ales că suntem pe primul loc în grupa de Liga Naţiunilor. Poate a fost o zi nefastă, pentru staf, pentru jucători, ştiu că toată naţia a dorit calificarea, dar nu s-a putut. Am senzaţia că uneori se aşteaptă un eşec sau semieşec pentru a ne lua de cineva", a declarat Rădoi.

El a vorbit şi despre meciul cu Islanda şi a spus că nu a văzut o problemă de atitudine la jucători. "Nu am văzut jucători lipsiţi de atitudine. Dacă aş sta să ascult fiecare părere şi să pun în practică, atunci nu aş mai implementa ideile mele, ci aş face doar ce zic alţii".

Partida Norvegia – România va avea loc duminică, de la ora 19.00., în prima grupă a Ligii B a Ligii Naţiunilor. În aceeaşi grupă va avea loc, duminică, şi confruntarea Irlanda de Nord – Austria, de la ora 21.45.

După două etape, România este lider în grupă, cu patru puncte. Pe locul doi este Austria, cu trei puncte, la egalitate cu a treia clasată, Norvegia. Ultima poziţie este ocupată de Irlanda de Nord, care are un punct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.