Selecţionerul naţionalei under 21, Mirel Rădoi, a declarat după meciul cu Ucraina, scor 3-0, că înaintea acestui joc a avut emoţii mari şi că jucătorii săi au arătat în a doua repriză “ceea ce ştiu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă bucur pentru băieţi în primul rând şi pentru România. Aveam mari emoţii înainte de acest meci. Nu avem ce să le transmitem băieţilor decât felicitări. În a doua repriză au ieşit cu încredere mai mare şi au arătat ceea ce ştiu, să formeze un grup unit. Petre ne-a arătat în seara asta că noi am greşit şi că trebuie să fim mai atenţi. Am avut discuţii cu Moruţan pentru că venea după un episod nefericit. Lupta pentru primele două locuri se dă între România, Ucraina şi Danemarca, a spus Rădoi la Pro X.

Reprezentativa under 21 a României a învins, joi seară, la Ploieşti, cu scorul de 3-0 (0-0), selecţionata Ucrainei, într-un meci din grupa a opta de calificare la Campionatuul European din 2021.

Golurile au fost marcate de Moruţan ’75 şi Petre ’80, '90+4.

În minutul 85, a fost eliminat Marius Marin, la foarte scurt timp după ce intrase pe teren

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.