FCSB a obţinut serviciile jucătorilor Eduaard Radaslavescu, Radu Boboc şi Marco Dulca, a anunţat, joi, Gigi Becali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Da, i-am luat pe Radaslavescu şi pe Boboc. Am ajuns la o înţelegere cu Farul şi pentru Boboc, acum în ultimele două ore. Popescu spunea asta, că nu e gata cu Boboc, acum două ore. În două ore însă... semnezi 3 jucatori. În două ore, am adus doi jucători. Şi mai iau doi jucători, dar nu vă pot spune acum despre cine e vorba”, a spus Becali la Digi Sport.

”Doar de Boboc pot să spun. De al treilea şi al patrulea nu pot să spun. Radaslavescu mi-a plăcut, am zis că va fi mare fotbalist. Mi-a rămas gândul la el. Eu spun suma de transfer, dar problema e să îi cereti voie lui Popescu să vă spun. Hagi nu vinde ieftin. Şi-au păstrat procente. Sunt lucruri pe care nu pot să le spun. Sumă nu depăşeşte trei milioane, e mult mai puţin”, a mai afirmat Becali, evitând să spună numele celui de-al treilea jucător.

Gigi Becali a precizat până la urmă că este vorba de Marco Dulca. ”Cu ceilalţi doi încă nu am semnat. O să îi vedeţi mâine la antrenament. Cu unul dintre ei, avem acceptul de la club şi va semna într-o oră jumate. După ce semnează, el va dormi la noi în cantonament. Este mijlocaş. S-ar putea să fie şesar. Hai că vi-l spun. E Dulca. Îi plătim clauza şi semnează acum într-o oră. L-am văzut de câteva ori. L-am văzut la un interviu şi zicea că pleacă. Am vorbit cu tatăl lui. Mi-a zis că pleacă la o echipă din Germania. I-am zis că dacă nu semnează acolo, poate sa vină oricând la FCSB. Îl trimiteau în Portugalia. Am plătit clauza 250.000. M-au sunat de acolo. Mi-a spus că nu îi convine acolo. Tatăl lui m-a sunat şi mi-a zis că băiatul s-a întors. Am luat legătura cu clubul şi i-am plătit clauza”, a afirmat Becali, potrivit digisport.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.