Atacantul echipei Rayo Vallecano Radamel Falcao s-a accidentat şi nu va răspunde convocării la naţionala Columbiei pentru meciurile din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul de 35 de ani a suferit, sâmbătă, în meciul cu Real Madrid, o ruptură musculară la aductorul coapsei drepte, iar perioada lui de absenţă de pe teren va fi cuprinsă între trei şi patru săptămâni, potrivit clubului madrilen.

El nu va face parte din lotul Columbiei pentru meciurile cu Brazilia (vineri) şi Paraguay (17 noiembrie). Echipa columbiană este în acest moment pe locul 4, ultimul care duce direct în Qatar, în clasamentul preliminariilor sud-americane ale CM. Selecţionerul Reinaldo Rueda are soluţii pentru a-l înlocui cu succes pe Falcao, cum ar fi Duvan Zapata (Atalanta), Rafael Santos Borre (Eintracht Frankfurt) Şş James Rodriguez, fost la Real Madrid şi Bayern, acum la Al Rayyan (Qatar), revenit după un an de absenţă din prima reprezentativă.

Falcao a intrat pe teren în minutul 69 al partidei din deplasare cu Real Madrid, scor 1-2, a marcat în minutul 76 şi a fost schimbat cinci minute mai târziu.

Fost jucător la mari echipe europene, ca Porto, Atletico Madrid, Monaco, Manchester United şi Chelsea, Radamel Falaco a revenit într-un campionat major, vara trecută, după două sezoane la Galatasaray. El a ales de data aceasta o echipă mică, Rayo, pe care a propulsat-o spre vârful ierarhiei LaLiga prin golurile sale. Cu reuşite atât în meciul cu Real (1-2), cât şi în cel cu Barcelona (1-0), columbianul este pe locul 7 în clasamentul golgheterilor, cu cinci goluri înscrise în opt partide jucate.

Rayo este pe locul 6, cu 20 de puncte în 13 etape, la opt puncte de liderul Real Sociedad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.