Autorităţile din fotbalul mexican au decis ca echipa Queretaro să joace meciurile de acasă fără spectatori timp de un an, ca urmare a violenţelor de săptămâna trecută, soldate cu 26 de răniţi, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, suporterii echipei Queretaro au interdicţie pe trei ani la partidele din deplasare, a spus preşedintele Ligii, Mikel Arriola.

În plus, clubul Queretaro a fost amendat cu 1,5 milioane de peso (70.150 dolari).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

26 de persoane au fost rănite, sâmbătă, într-o bătaie generală între suporteri izbucnită la un meci din campionatul Mexicului, dintre echipele Queretaro şi Atlas. Trei oameni sunt în continuare în stare critică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.