Preşedintele rus Vladimir Putin a transmis, vineri, condoleanţe omologului său brazilian după moartea lui Pelé, un „om remarcabil” şi „ilustru fiu al poporului brazilian”, a anunţat Kremlinul într-un comunicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Datorită talentului său, abilităţilor sale unice, jocului său fascinant şi frumos, fotbalul a devenit jocul preferat de milioane de oameni din întreaga lume, inclusiv în Rusia”, a spus Putin într-o telegramă de condoleanţe adresată preşedintelui în exerciţiu, Jair Bolsonaro.

„Am avut plăcerea de a dscuta cu acest om remarcabil şi voi avea pentru totdeauna cele mai bune amintiri despre el”, a adăugat şeful de la Kremlin.

Triplu campion mondial şi considerat cel mai mare fotbalist din istorie, Pelé a murit joi, la vârsta de 82 de ani, la Spitalul Albert-Einstein din Sao Paulo, unde fusese internat pentru a trata cancerul de colon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.