Antrenorul Cristian Pustai a declarat, joi seară, că echipa Gaz Metan Mediaş trebuie să treacă peste eliminarea din Cupa României cu FC Hermannstadt şi să se concentreze la lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îi felicit pe oaspeţi, au reuşit să înscrie şi s-au calificat. Noi trebuia să marcăm, dar şi să nu primim gol. De prima parte eram sigur, de al doilea lucru mi-era teamă. La noi, orice adversar care degajează o minge de la 40 de metri are şanse mari să dea pasă de gol. Acum mai avem campionatul, trebuie să trecem repede peste această eliminare şi să ne concentrăm pe salvarea de la retrogradare. Sper ca la meciul cu Chiajna să arătăm altfel”, a declarat Cristi Pustai, informează telekomsport.ro.

Formaţia FC Hermannstadt, din Liga II, s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Gaz Metan Mediaş, în returul semifinalelor competiţiei. În tur, FC Hermannstadt s-a impus, scor 1-0.

Pentru Gaz Metan au marcat Popovici (6) şi Caiado (78), iar pentru FC Hermannstadt au punctat Blănaru (11), Petrescu (28) şi Sîrghi (31 - autogol).

În finala Cupei României, FC Hermannstadt va întâlni, la 27 mai, echipa CS Universitatea Craiova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.