Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat că arbitrajul lui Florin Mazilu a fost slab la partida cu CSM Poli Iaşi, el menţionând că formaţia sa este cobai, şi în etapa trecută având parte de un arbitru debutant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Arbitraj slab. Nu prea comentez arbitrajul, dar aici nu mă pot abţine. Noi suntem cobai, etapa trecută am mai debutat pe cineva", a spus Pustai la Digi Sport.

El şi-a criticat însă şi jucătorii pentru prestaţie. "Se pare că noi am intrat în vacanţă. Singurul lucru bun este că suntem matematic în Liga I şi la anul. Mai avem trei jocuri cu trei echipe care au toate 23 de puncte şi vom decide probabil cine va retrograda, dar aşa cum suntem în starea asta nu ştiu dacă putem decide ceva. Am jucat slab şi am pierdut", a adăugat tehnicianul.

Formaţia CSM Poli Iaşi a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I, în care ar fi putut să mai înscrie o dată, Andrei Cristea ratând un penalti.

Golul a fost marcat de Bole '7.

În minutul 37, Florin Mazilu a acordat penalti pentru un fault al lui Greab la Bole. Andrei Cristea a executat slab, iar Greab a apărat.

În minutul 88, de la oaspeţi a fost eliminat Eric, după ce a primit al doileea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.