Atacantul George Puşcaş a declarat, sâmbătă seară, că şi-a dorit încă de când era mic să dea gol pentru naţionala României, subliniind că pentru el este cel mai frumos sentiment să joace pentru echipa naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericit, îi mulţumesc lui Mister, şi familiei, le dedic acest gol, de mic mi-am dorit să dau gol la naţională. Va fi foarte greu la Podgorica, vrem să dăm continuitate acestui meci bun. Am avut emoţii pozitive când am aflat că voi fi titular. Vreau să continui să joc pentru naţională, este cel mai frumos sentiment. Sora mea, cumnatul meu, mama, tata şi prietenul meu cel mai bun m-au susţinut şi le dedic acest gol. Nu a fost uşor să joci fără spectactori, deşi auzeam mai bine indicaţiile lui Mister. Vrem să terminăm această campanie cu o victorie. La Podgorica va fi mai greu, dar noi vom fi mult mai motivaţi să aducem cele trei puncte pentru România", a declarat Puşcaş la Pro TV.

Reprezentativa României a învins, sâmbătă seară, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 3-0 (1-0), selecţionata Lituaniei, în grupa a patra a Diviziei C a Ligii Naţiunilor. Cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor, tricolorii ocupă locul doi în clasamentul grupei, cu nouă puncte, două mai puţine decât liderul Serbia. Sârbii întâlnesc însă în ultima etapă Lituania, care nu a obţinut nicio victorie, iar România, în deplasare, Muntenegru.

Golurile au fost marcate de Puşcaş ‘7, Keşeru ’47 şi Stanciu ’65.

Pentru Puşcaş a fost primul gol la prima reprezentativă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.