George Puşcaş a declarat, marţi seară, după remiza cu Norvegia, scor 1-1, meci la care a ratat un penalti, că lovitura de la 11 metri ar fi trebuit să fie executată de Nicolae Stanciu, însă el a simţit că poate să înscrie şi şi-a asumat responsabilitatea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Când ratezi e trist. Trebuie să mergem mai departe, e un punct bun. Dacă vom juca aşa când va veni Suedia vom face un meci bun. Trebuie să luăm un punct în Spania şi vom da totul să facem asta. Iniţial Stanciu trebuia să bată 11 metri, mi-am asumat responsabilitatea, am simţit că pot să înscriu. Trebuie să ţinem capul sus. Colegii m-au susţinut. Cred că oricine poate să rateze un penalti şi să treacă printr-o asemenea situaţie. Când primeşti gol în ultimele minute doare puţin mai tare. Conducând atâtea minute… e mai greu de înghiţit golul. Trebuie să ţinem capul sus, vom trage cât mai mult ca să ajungem la euro. Le mulţumim copiiilor, au fost extraordinari, s-a auzit entuziasmul şi asta cred că ne-a împins de la spate mai mult. Trebuie să-mi treacă frustrarea, e fotbal, asta e meseria mea, trebuie să ţin capul sus şi mă simt ncrezător că în următoarele meciuri putem să facem mai mult”, a spus Puşcaş la Pro TV.

România a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, marţi, pe Arena Naţională, cu Norvegia, în etapa a VIII-a a Grupei H a preliminariilor Euro-2020. Puşcaş a ratat un penalti, în minutul 52. România rămâne pe locul al treilea al grupei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.