Atacantul George Puşcaş a declarat, vineri seară, că fotbalul este nedrept, după ce România a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, în Liga Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne-am creat ocazii, am avut posesia, este supărător că am luat doar un punct. Fotbalul este nedrept. Am avut multe ocazii, puteam să marcăm, dar s-a terminat 1-1 şi trebuie să dăm mai mult la următorul meci. Sperăm că jocul de astăzi ne va răsplăti în meciul următor, cel cu Austria", a declarat Puşcaş, la Pro TV.

România a terminat la egalitate, vineri, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), meciul disputat cu Irlanda de Nord, în prima etapă a Grupei I a Diviziei B a Ligii Naţiunilor. Oaspeţii au evoluat din minutul 39 cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Magennis şi au egalat, în minutul 86. Au marcat: Puşcaş '25 / Whyte '86. Mirel Rădoi, 39 de ani, a debutat la această partidă ca selecţioner al României. Totodată, acesta este primul meci al primei reprezentative după ce fotbalul a fost întreupt în martie din cauza pandemiei de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.