Marcel Puşcaş, candidat la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, a afirmat că echipa preşedintelui Răzvan Burleanu a intrat în campanie electorală pentru actualul şef de la Casa Fotbalului. "Joi, din 182 de angajaţi, au fost la muncă 11", a precizat Puşcaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Echipa FRF si-a anunţat intrarea oficială în campania pro-Burleanu. Ieri, din 182 de salariaţi au fost 11 la muncă, conform Condicii de prezenta de la ora 17.00. Număraţi-i, vă rog. Azi, deşi programul începe la ora 9.00, la 9.30 era o singură maşină în parcare: a mea. Fotbalul românesc n-are nici preşedinte, nici, secretar general, nici secretar adjunct şi nici consilier. Intrebarea este dacă i-a avut vreodată în ultimii patru ani?! Conform Codului muncii care ar fi măsurile? Nu există articol în cod referitor la păstrarea scaunului sub fund", a scris Puşcaş pe pagina lui de Facebook.

Răzvn Burleanu şi-a depus, joi, dosarul de candidatură pentru un nou mandat în fruntea FRF.

"Astăzi am depus oficial dosarul de candidatură la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Nu este doar candidatura mea, ci a echipei noastre, pentru că am ataşat şi cele 210 documente de susţinere venite din partea voastră pentru ca fotbalul românesc să continue parcursul de creştere sănătoasă, financiară şi sportivă. Am depus, practic, candidatura echipei FRF. Niciunul din noi nu a ţinut seama de jignirile celor care au desconsiderat opţiunea voastră, ba minimalizând rolul fiecăruia în fotbalul românesc, ba luând peste picior forţa numerică a echipei noastre. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru puterea de a fi consecvenţi cu valorile şi principiile care ne ghidează. Ştiu că şi alţi membri FRF vor susţine prin vot continuitatea, echidistanţa şi corectitudinea, nu compromisul, părtinirea şi comisionul. Împreună suntem fotbalul românesc, toţi cei care muncim pentru fotbalul românesc! Mai buni împreună, mai departe pentru fotbal!", a declarat Burleanu.

Alegerile pentru conducerea FRF vor avea loc la 18 aprilie. În afară de Burleanu şi Puşcaş, şi-a mai anunţat candidatura fostul internaţional Ionuţ Lupescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.