Atacantul George Puşcaş a scris, miercuri seară, pe Facebook, că abia aşteaptă să joace la noua sa echipă, Reading, unde a fost transferat de la Internazionale Milano.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De azi începe o nouă provocare pentru mine! Mă bucur că sunt aici şi abia aştept să joc! Hai, Reading!", a scris jucătorul.

Clubul Reading a ajuns la un acord cu Inter Milano pentru achiziţionarea lui George Puşcaş, iar jucătorul a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea engleză.

Suma de transfer nu a fost dezvăluită, însă, conform presei, Reading a oferit 8 milioane de euro, plus bonusuri de două milioane de euro pentru transferul jucătorului.

George Puşcaş a revenit la Inter Milano după ce echipa la care a evoluat sezonul trecut în Serie B, Palermo, a fost retrogradată în Serie D, din cauza problemelor financiare.

Gruparea din Milano nu a intenţionat însă să-l păstreze pe internaţionalul român de tineret.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.